Guestbook

Commentaren: 11
 • #11

  Anouk (zondag, 11 oktober 2020 23:22)

  Ik heb veel shoots gehad maar met arton was het heel bijzonder. Het gaat een stap verder er kwam een emotie los die ik niet eerder bij mezelf had gevoeld. Pure energie kreeg ik ervan.

  De gesprekken waren heel fijn en gezellig. Samenwerking voor mij voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader als je een bijzonders wil!

 • #10

  Danielle (woensdag, 07 oktober 2020 12:20)

  Arton en ik hebben al meerdere malen samengewerkt.
  Goede energie en goede gesprekken vloeien altijd uit in mooi fotomateriaal.

  Ik kan een samenwerking van harte aanbevelen.

  Until we meet again... :)

 • #9

  Wim Slegers (zondag, 02 augustus 2020 17:37)

  Arton heeft ons heel goed geholpen om onze foto shoot heel erg mooi te maken. Door onze inspiratie en het creatieve van Arton zijn er hele mooie foto's gemaakt tijdens onze shoot. De samenwerking tussen Arton en ons ging heel erg soepel en erg prettig. Ik zal Arton zeker aanraden voor een speciale foto shoot.

 • #8

  Iris Maureau (dinsdag, 21 juli 2020 10:51)

  Ilse heeft me heel goed geholpen bij de 2e shoot. Ik voelde me enorm op mijn gemak door Ilse. Het was een warme en gezellige samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is. Ook Ilse maakt fantastische dingen. Je bent een voorbeeld voor vele Ilse! Ik hoop ooit ook open te kunnen breken en al mijn emotie te kunnen laten zien. Het begin is gemaakt! Zeker een aanrader om met Ilse en Arton een shoot te doen! Gegarandeerd een kunstwerk!

  Iris Maureau

 • #7

  Iris Maureau (dinsdag, 21 juli 2020 10:41)

  Heel erg tevreden over de shoots die ik heb gedaan. Niet alleen een open, betrouwbaar fijne man om mee te werken maar ook een super mooi resultaat! Arton maakt overal een kunstwerk van!

  Iris Maureau

 • #6

  Luci (woensdag, 09 oktober 2019 15:38)

  Ik heb helaas nog niet het genoegen gehad om Ilse te ontmoeten, maar Arton is een hele gastvrije, zachtaardige kunstenaar! Iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Bij binnenkomst werd ik getrakteerd op een lekker broodje en drankje in de kantine. Een heel fijn welkom! Hij liet zijn werk zien in fotoboeken, dat was indrukwekkend en een bron van inspriratie. Daarna kwam de kennismakingsshoot. Fijne sfeer en een grote ruimte met verschillende attributen, zoals bijv. pruiken en jurken. Arton heeft veel respect voor het model en het is fijn met hem te praten. Bedankt voor de geslaagde middag!

 • #5

  Candice (woensdag, 31 juli 2019 21:12)

  Wat een fijne ervaring bij Arton en Ilse.
  Een zeer hartelijk welkom door een tof en open duo. Een koffie om een samenwerking te starten is altijd leuk. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak en het was voor mij heel makkelijk om mezelf te zijn.
  Door zo'n top ontvangst was het voor mij een makkie (om dan toch een Hollands woord te gebruiken) om me volledig te geven tijdens de kennismakingshoot.
  Samenwerken met dit duo had voor mij enkel maar voordelen. xxx

 • #4

  estheradelakun (dinsdag, 30 juli 2019 15:21)

  goed samen werking ,zeer professioneel samen werking

 • #3

  Lars Holmgren (maandag, 17 juni 2019 20:04)

  Your art is great. :)

 • #2

  Gerrit van der schans (vrijdag, 09 juni 2017 07:22)

  Hoi Anton ik heb genoten van de prachtige foto's en de mooie site complimenten

 • #1

  Ilse Peters (maandag, 13 maart 2017 11:41)

  Allereerst een zeer uitgebreide en mooie overzichtelijke website! Mijn complimenten!
  Een fotoshoot is écht samenwerken waar gevoel voorop staat en tegelijkertijd een heel bijzondere ervaring!
  Arton doet er alles aan met zoveel respect naar het model toe om het meest pure van je innerlijke, vaak verborgen kracht, vast te leggen tot een geweldig mooi resultaat.
  Fotoshoots bij Arton is echt een ware kunst in meerdere opzichten.
  Ik leer veel over mijzelf en kijk uit naar de volgende fotoshoot :-)