Stoelendans project "Chaises Dansent"

Hey you!!

Arton is op 15 maart begonnen met een uniek en bijzonder project genaamd "Chaises Dansent" oftewel "Stoelendans"

Een project waarbij écht werkelijk iedereen vanaf 18 jaar zich kan inschrijven!
Van jong tot oud. Figuur, lengte, huidskleur, beperking en geloof speelt allemaal geen rol. Het is een geheel vrij project met als doel vrijheid en wees heerlijk jezelf!

Maak je eigen verhaal in dit project. Met bijvoorbeeld je eigen kleding waar jij je het lekkerste in voelt of een geweldige bodypaint bedacht door jezelf of ontworpen door Arton. Bedekt naakt mag ook voor degenen die zich daar het prettigst bij voelen. Arton maakt de beelden altijd heel netjes! Hij is niet voor niets Kunstfotograaf, alles is bespreekbaar, mits het geen glamour, lingerie of ordinaire foto's gaan worden.

De bijgevoegde foto is een moodboard van o.a. model Ilse die vast model zal zijn in dit gehele project.
Wie lijkt het leuk en houdt van een uitdaging om in de stoel naast en samen met model Ilse zijn of haar verhaal te vertellen? Uiteraard is er altijd ná de pauze een gelegenheid om geheel alléén in je eigen verhaal de hoofdpersoon te zijn!

De laatste shoot voor dit project zal zijn op donderdag 31 mei 2018.

Daarna gaan we beginnen met het maken van een boek en posters waarin een ruime selectie van de gemaakte en bewerkte foto's te zien zal zijn.....uiteraard alleen met jouw toestemming.

Medio augustus 2018 organiseren we een evenement met o.a een boekpresentatie.

Meer informatie over het evenement lees je binnenkort.

Spreekt dit project je aan en lijkt het je een uitdaging om om te gaan met het uiten van je emoties en die te laten vastleggen op de gevoelige plaat. Dan ben jij een "last" armer, maar een prachtig beeld rijker.
Echt iets om enorm trots op te zijn.

 

Alle adresgegevens kun je vinden via deze link
Inschrijven als model voor dit project kan via deze pagina

Voor de prijs van de shoot ga je naar deze pagina
Wie weet tot snel....ciao for now,

Ilse en Arton