Fotografie door Arton en met toestemming bewerkt door Ilse

Informatie over samenwerking van Arton en Ilse

Arton en ik werken heel graag samen, dus ook op het gebied van fotografie of video.

 

Als we samen een photoshoot hebben gedaan, dus ik (Ilse) als model, dan mag ik net zoals ieder ander model ook een aantal foto's uitzoeken om te bewerken, maar als uitzondering omdat ik de partner ben van Arton mag ik met zijn toestemming ook wel eens foto's zelf bewerken. Ook dat vind ik erg leuk om te doen!

Soms komt het wel eens voor dat een model erom vraagt of ik óók één foto wil bewerken uit de photoshoot die zij hebben gedaan met Arton en dan geeft Arton daar toestemming voor aan mij. Ik doen namelijk nooit iets zonder toestemming.

 

Regelmatig assisteer ik bij photoshoots, maar met de kennismakingsgesprekken zijn wij ermee gestopt dat ik erbij ben omdat het vaak te druk wordt vanwege onze enthousiasme wat we beiden willen delen met het model.

Soms gaat het ten koste van het uiten van het model, bijvoorbeeld teveel informatie in één keer of nog een stel ogen die mee kijken tijdens de shoot. Het is namelijk een natuurlijke passie van mij om te proberen te helpen tijdens de shoot, maar dat wordt vaak toch te verwarrend en haalt het model dan ook uit haar of zijn concentratie. 

 

Uiteraard als er assistentie nodig is bij bijvoorbeeld een body-paint of het maken van backstage foto's of video dan wordt er altijd toestemming gevraagd aan het model. Wat overigens ook al besproken wordt tijdens de kennismaking en dat staat ook in het contract en dan ben ik er heel graag bij. Ik doe het namelijk met ongelofelijk veel liefde!

 

Voor zover een hopelijk duidelijke uitleg over onze samenwerking en een vaste stelling is dat ik dezelfde "behandeling" krijg en ook wil dan ieder ander model. Op de uitzondering van het bewerken van foto's met toestemming van Arton.

Dat wil ik zelf ook heel graag, omdat ik niet gezien wil worden als het model dat overal voorrang op krijgt. Integendeel zelfs. Dat wil ik en Arton ook niet. 

Arton wil namelijk ook heel graag samenwerken met andere modellen. Het geeft weer een andere energie, inspiratie noem maar op en ieder mens is unique en dat maakt de fotografie ook zo prachtig divers!

 

Deze tekst is spontaan geschreven door mijzelf (Ilse) omdat ik graag deze informatie als toelichting belangrijk vind om te delen. Mochten er nog vragen of wensen zijn dan kun je mij altijd benaderen.

 

 

Foto's gemaakt uit onze recente photoshoot op 30 september j.l.

die ik met toestemming van Arton mocht bewerken.

Deze photoshoot staat al een beetje qua kleuren in het teken van Halloween in deze maand oktober.

Het heeft niet direct iets met Halloween te maken, maar de mysterieuze sfeer komt aardig in de buurt. 

Het kan ook vergeleken worden met de mooie herfstkleuren die er nu zijn in de natuur.

Er zijn nog een aantal foto's die ik mag bewerken, dus hou de website in de gaten voor nieuw werk mocht je geïnteresseerd zijn! 

We zien je graag terug en mocht je het ook leuk lijken om een photoshoot te doen, dan kun je altijd contact opnemen! Iedereen is van harte welkom!

Fotografie : Arton - Mooija Design

Model en bewerking door : Ilse Peters

De bewerking die ik heb mogen maken is ook te herkennen aan mijn eigen logo "copyright" ilse peters 2020

De foto's die zijn gemaakt én bewerkt door Arton - Mooija Design zijn voorzien van het zelf ontworpen mooie logo door Arton onder de naam Mooija Design.


Deze pagina wordt ook regelmatig aangevuld met nieuw werk!


Je kunt hier eventueel een reacties plaatsen.

Laatste update 02-10-2020